Chambres d’Hotes
Pionsat, France

Les chambres


Quatre Saisons dispose de 2 étages avec un total de 4 chambres.
Gite[NL]
Aan de achterzijde van Chambres d'Hotes Quatres Saisons hebben we twee appartementen (ieder 45 m2) die beschikken over een keuken en een eigen luxe badkamer met toilet en een regendouche. Het appartement heeft een slaapgedeelte, een aparte slaapkamer en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Vanuit het appartement heeft u een geweldig uitzicht uitzicht over de Combrailles. Mocht u het tijdens uw verblijf fijn vinden om van ons ontbijt mee te genieten dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dit van te
voren reserveren.

Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Chambre de famille[NL] Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Chambres d’ Hotes[NL]
De twee kamers aan de voorkant zijn de Chambres d’Hotes kamers (ieder 32 m2) en beschikken over een luxe eigen badkamer met toilet en een regendouche.

In een Chambres d Hotes zijn 3 slaapplaatsen gerealiseerd.  Er is een luxe 2-persoons boxspring en een 1-persoons bed aanwezig.

Bij een overnachting in onze Chambres d’Hotes hoort natuurlijk een heerlijk vers ontbijt.  


Des informations supplémentaires


Bath et le linge de lit sont inclus. Le linge de lit sera changé après 7 nuits, linge de bain tous les deux jours. Si vous avez besoin de plus de serviettes vous pouvez louer ces (voir la liste des prix).

Dans les chambres, il y a une machine à café et une bouilloire électrique.

Les chambres sont très spacieuses et meublées dans un style rustique avec des tons naturels.

Quatre Saisons © Copyright 2021
Contact
Termes et conditions
Login
Ce site a été créé par Romilan ICT